Blogg

Bättre än att ägna dagen åt golvvård


skrivet den 09 jun av Katrin, klockan:10:39

Usch, känner mig inte alltför sugen på att gå till arbetet idag, har flera dagar nu då jag ska ägna mig åt något så roligt som golvvård. Ett par lunchrum som ska bonas och lite mer i den stilen. I vanliga fall tycker jag hyfsat mycket om mitt jobb som ändå är väldigt fritt och ger mig mycket tid till annat eftersom jag kör eget men just nu känns det tungt. Drömmer om en annan typ av jobb men har ingen aning om vad det i så fall skulle vara.

Självfallet något som är bekvämt, roligt och ger en massa, massa pengar.

Låter ju ungefär som reklamen för kinderägg ;)

 

Men läste om ett roligt och udda jobb

http://www.expressen.se/noje/1.2463080/angelina-jolie-om-varfor-stjarnorna-gor-animerad-film

 

Tänk att håva in massor av pengar bara genom att sitta och vara röst till en tecknad figur. Det vore ju något det, hur får man ett sånt jobb undrar jag????

 

Nej skämt å sido, alla har vi väl våra storhetsdrömmar när vi är unga. Alla ska bli stjärnor av något slag, slå igenom stort och leva livets glada dagar men någonstans när vi blir vuxna på riktigt byts dessa ut mot något mer jordnära drömmar om våran verkliga vardag. På sätt och vis skönt att leva mer i verkligheten men ibland är det ju ganska skönt att drömma sig tillbaka och uppåt istället för att slita runt med golvvård osv. Men vet faktiskt inte om jag egentligen skulle vilja byta liv.

Men på tal om golv så måste jag bege mig, ska även välja ut ett tarkett golv som gubben ska lägga in i helgen.


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed