Blogg

Höstens mode - dags att köpa kläder!


skrivet den 05 aug av Katrin, klockan:16:02

Det är inte lätt att veta vad man kan förvänta sig av höstens mode. Modebloggar rapporterar både om en vit höst och en svart höst. Det handlar mycket om att matcha alla plagg med samma färg. Ljusare färger verkar ändå vara det som framför allt kommer dominera höstens kläder. Även cityshoppa skriver om att det går mot ovanligt mycket ljusa färgerna i höst. En färg som jag har upptäckt när jag kollat runt på olika modesidor är den röda färgen. Många nyanser av rött verkar komma i höst och jag kan inte säga annat än att jag älskar det! Jag ser fram emot att köpa en lång snygg klänning i höst. Det kan mycket väl bli en röd klänning.

Jag gillar också den mjuka och subtila stilen som har kommit under en längre tid och verkar fortsätta i höst. Det är alltid skönt med snygga bekväma kläder. En blandning av snyggt, varmt och bekvämt passar mig alldeles utmärkt i höst och vinter. 


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed