Blogg

Fotbollsresor och annat


skrivet den 05 apr av Katrin, klockan:10:22

 Jaha då har sambon fått för sig att vi ska tillbringa semestern med fotbollsresor, han har tydligen lyckats hitta billiga fotbollsresor på nätet.
Tack men NEJ tack säger jag bara, fotboll är verkligen inte min grej och det borde han ha lärt sig efter att förra året lobbat för NHL resor, ska jag resa ska det vara till intressanta resmål inte för att åka och glo på en boll som sparkas omkring ;)

Sportfånen ifråga kan dock inte riktigt förstå detta och än mindre att jag inte delar hans förtjusning över sporten ifråga.  Men han blev åtminstone väldigt glad när jag föreslog att vi ju kunde ta några dagars separat semester så han kan åka iväg på sina älskade fotbollsresor och jag iväg på Spa eller dylikt.

Det där är en grej jag inte riktigt förstår med en del som är i förhållanden, om man nu har väldigt olika intressen är det då inte bättre att dela upp det lite så att man ibland gör var och en det man själv vill och tycker är roligt än att antingen den andre ska tvingas med och ha tråkigt alternativt att båda blir tjuriga för att ingen får göra det den egentligen vill.Sen när man vart iväg från varandra och träffas igen för lite gemensam semester blir det jui så mycket trevligare. 

En annan sak jag inte heller kan förstå (för att återkoppla lite till ämnet) är dyrkan av sporten och en del sportutövare. Läste tom en ledare om en journalist som tycker det är förfärligt att vi inte dyrkar marken under stjärnornas skor!

http://www.expressen.se/noje/kronikorer/malinroos/1.2389863/malin-roos-pinsamt-svt

 Varför ska man göra det undrar jag, vad är det som är så illa med att en sportidol får åka vanlig taxi???


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed